Piano improvisation with random strangers

Mocht het iemand ontgaan zijn: dé internethit van dit moment is Chatroulette. Via Chatroulette.com kun je chatten met willekeurige onbekenden. Na het bezoeken van de site wordt met één druk op de startknop automatisch je webcam gestart. En dan begint het spel. Voortdurend krijg je andere mensen voorgeschoteld, die wel of niet met je interacteren. Er komen veel verveelde gezichten voorbij. Veel blote piemels ook. Negen van de tien keer wordt je binnen een paar tellen ‘genext’. Dat wil zeggen: de persoon aan de andere kant klikt op ‘next’ om verbonden te worden met een volgende chatter.

Gelukkig wordt de site ook gebruikt voor allerlei grappen en grollen, die vaak ook weer opduiken op YouTube of speciale chatroulettesites. Het leukste filmpje dat ik tot nu toe ben tegengekomen, is afkomstig van ene Merton, alias PianoChatImprov:Share